Nieuwsbrief Mozaiek0118 | 1 oktober 2022

Hierbij ontvang je de tweewekelijkse nieuwbrief van Mozaiek0118. Heb jij vragen, behoefte om je verhaal delen en wil je contact komen met Mozaiek0118? Stuur een e-mail naar contact@mozaiek0118.nl
 1. Samenkomst | 2 oktober 2022 (morgen)
 2. Kidsprogramma | Samenkomst 2 oktober (morgen)
 3. Mozaiek0118 Walk | 9 oktober 2022
 4. Introductiecursus Mozaiek0118 | Oktober 2022
 5. Keniareis Mozaiek | Compassion
 6. WAY clan-avond | 15 oktober
 7. Gezocht content makers | Team communicatie
 8. Events coördinatoren en vrijwilligers
 9. Meebouwen
 10. Geven
 11. Stay tuned
 12. Agenda


Samenkomst | 2 oktober 2022 (morgen)

  Morgen (2 oktober), vindt de eerste, volledig live, samenkomst plaatst bij Mozaiek0118. We zien uit om elkaar te ontmoeten, onszelf te geven in aanbidding en het Woord te delen en te horen.

Ies Maaswinkel van Mozaiek010 zal spreken over het thema 'Mag het dak eraf'? Iedereen is welkom vanaf 10:30 uur op de locatie: CSW Van de Perre, Griffioenstraat 17 in Middelburg. De dienst start om 11:00 uur. Voor de dienst is er koffie en thee en mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen. Zien we jou bij het koffiemoment? 

De dienst is voor iedereen toegankelijk. Welkom aan jou, je vrienden, buren en collega’s. Je bent welkom zoals je bent. Ook als je nog nooit eerder (in een kerk) geweest bent... twijfel niet en voel je welkom in de kerk.Kidsprogramma | Samenkomst 2 oktober (morgen)

Tijdens de samenkomst van 2 oktober (morgen) is er een uitgebreid kidsprogramma. Voor de kids van 0 tot 3 jaar is er creche. Voor de kinderen van de groep 1 t/m 3 en groep 4 t/m 6 zijn er kidsacitiviteiten. Het programma voor de kids start direct aan het begin van de samenkomst. De organisatie van de kidsactiviteiten vindt het prettig om een idee te krijgen hoeveel kinderen er aanwezig zijn. Is jouw kind aanwezig? Meldt hem of haar aan via het onderstaande formulier! 

Last minute aanmelden als kidsworker? Meld je dan aan via kids@mozaiek0118.nl

Aanmelden kidsMozaiek0118 Walk | 9 oktober 2022

Op 9 oktober 2022 organiseren we een Mozaiek0118 wandeling! Ben jij erbij? Connect, aanbidding en beweging! Zoals bij de eerdere wandelingen vragen we allen wat lekkers mee te nemen. Een American-coffee-party in de natuur!
Neem jij wat ook wat lekkers mee? Je kunt denken aan: koffie, thee, koek, limonade etc. We starten met ontmoeting. Vervolgens gaan we lekker wandelen en zullen we tijdens de wandeling een moment van aanbidding hebben met elkaar. Voor de jongeren vanaf 10 jaar wordt er tijdens de wandeling een toffe activiteit georganiseerd. Zorg dat je erbij bent! 

Aanmelden is niet nodig! We hopen jou te zien op 9 oktober!Introductiecursus Mozaiek0118 | Oktober 2022

We zien er naar uit om in oktober de inntroductiecurcussen op te pakken. De introductiecursus is een cursus waarin we elkaar leren kennen en wij je vertellen waar Mozaiek0118 voor staat. De introductiecursus van Mozaiek0118 bestaat uit twee avonden:

De introductieavonden in oktober organiseren we op:

 • Avond 1: 4 oktober 2022
 • Avond 2: 11 oktober 2022

We verwachten dat mensen die deel willen worden van Mozaiek0118 deze 2 avonden gevolgd hebben. Vanaf 19.15 staat er koffie en thee klaar. We starten de avonden om 19.30 uur. Tijdens de intro's vertellen we je meer over onze gemeente, onze visie en maak je tevens kennis met nieuwe (toekomstige) mede-Mozaiekers. We willen je van harte uitnodigen. Op deze avonden mag je geheel vrijblijvend ontdekken of Mozaiek0118 jouw geestelijke thuis kan zijn. Na het volgen van deze avonden ontvang je van ons een aanmeldformulier om, indien je dit wilt, deel te kunnen worden van Mozaiek. 

Aanmelden voor de introductiecursus in oktober?

AanmeldenKeniareis Mozaiek | Compassion

Kenia en Mozaiek zijn sinds een tijd met elkaar verbonden. Samen met Compassion mogen we als kerk helpen en dienen in het noorden van Kenia; Marsabit, Isiolo en omgeving.

Er zijn Compassion projecten opgezet voor de kids, waterputten geslagen, maar ook vriendschappen en relaties gebouwd. De relatie met de kerken daar is wederkerig en gelijkwaardig. Er is veel wat we kunnen leren van de kerken in Kenia! Voor de komende jaren zijn er veel plannen, ambities en hoop. Je kunt dit lezen op de websiteWAY clan-avond | 15 oktober

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar en woon je in de buurt van Terneuzen? Kom dan naar de eerste 'clan' avond van WAY, We Are Young, de jongerenbeweging van Mozaiek0118. Je mag helemaal komen zoals je bent, je hoort erbij! Tijdens de clan avond willen Vincent en Talitha jou graag ontmoeten!

Locatie: Larixstraat 14 in Terneuzen 

Starttijd: 19:30 uur

Vragen? Stuur een berichtje naar Caroline: 06-83179229Gezocht content makers | Team communicatie

Team communicatie zoekt content makers. Specifiek voor het beheer van de social media accounts en het bijhouden van alle evenementen op de website. Ben jij goed met woorden? En is schrijven jouw ding? Dan zijn we op zoek naar jou!

In de rol die wij voor ons zien heeft het een tijdsinspanning van 1 tot 2 uur per week, dit moment is zelf in te delen! Doe een bericht naar communicatie@mozaiek0118.nl! Events coördinatoren en vrijwilligers

Op zaterdag 8 oktober zal er een avond georganiseerd worden voor de coördinatoren van de pijlers binnen Mozaiek0118. We willen hen eren voor hun inzet en de verantwoordelijkheid die ze nemen. Wat is het fijn om samen te bouwen aan de gemeente. We vinden het belangrijk om met elkaar te connecten, te delen, elkaar te bemoedigen en samen onze God te aanbidden. In november 2022 zullen we een soortgelijk event organiseren voor alle vrijwilligers van Mozaiek0118. #tobecontinued

Wil jij ook meebouwen aan / binnen Mozaiek0118? Laat het weten aan contact@mozaiek0118.nl

Of leer de pijlers beter kennen op de pagina over jouw next-step.

Pijlers MozaiekMeebouwen

Hoe wil jij meebouwen aan onze gemeente? Wat is jouw deel in het geheel? Binnen Mozaiek0118 zijn er verschillende bedieningen en kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Samen zijn we de kerk van Christus! Neem een kijkje op de vacaturepagina of stuur een e-mail naar contact@mozaiek0118.nl

MeebouwenGeven

Dankzij jouw bijdrage kunnen we invulling geven aan alle kansen die wij krijgen om het Evangelie te verkondigen. Mozaiek0118 bevindt zich in de opstartfase en er zijn structurele, financiële middelen nodig. 

Draag jij mee met deze verantwoordelijkheid? Geven kan eenmalig en structureel! We waarderen jouw bijdrage enorm!  

 

 Stay tuned

Volg je ons al op Instagram?

 Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes van Mozaiek0118. Bekijk dit bericht in uw browser