Nieuwsbrief Mozaiek0118 | 7 januari 2023

De feestelijke decembermaand ligt alweer achter ons. Hoe waren jouw kerstdagen? Heb je de tijd genomen om terug te kijken op de hoogte- en dieptepunten van 2022? En hoe kijk je naar het nieuwe jaar? Misschien is het nog één groot vraagteken wat 2023 voor jou in petto heeft. Of misschien is het juist al heel spannend. Ga je trouwen? Verwacht je een kindje? Of staat er een pittige operatie gepland? Vergeet niet: God is op elk moment bij je!

Weet ook dat de Mozaiek-familie om je heen staat. Deel de mooie én moeilijke dingen met elkaar. Mocht je ergens in het komende jaar eenzaam zijn of behoefte hebben aan gesprek of gebed, stuur dan een berichtje naar contact@mozaiek0118.nl

We wensen jou een mooi 2023 in Gods nabijheid! Met elkaar zien we uit naar dit nieuwe jaar! Biddend en verwachtingsvol. Het is het jaar waarin we als Mozaiek0118 een stap in vertrouwen willen zetten. Een stap in geloof, om als gemeente te starten. Om verder te groeien, van elkaar te houden en om het licht van Gods Koninkrijk uit te stralen in onze omgeving. 

  1. Startzondag - Officiële start Mozaiek0118 | 5 februari 2023
  2. New years meetup | Uitnodiging 11 januari 2023
  3. Vacature voorganger Mozaiek0118
  4. Pijler Care | Introductie + vacature
  5. Werkgroep huisvesting | Meedenkers gezocht!
  6. Mozaiek Kenia Muskathlon 2024 | Informatieavonden
  7. Nieuwe delen | Welkom!
  8. Meebouwen aan Mozaiek0118
  9. Geven
  10. Agenda


Startzondag - Officiële start Mozaiek0118 | 5 februari 2023

Op zondag 5 februari 2023 is het feest! We vieren samen de officiële start van Mozaiek0118. Johan Ravesloot (voorganger Mozaiek0318 - Veenendaal) zal deze zondag spreken over het thema 'Nieuw leven'. We organiseren 2 identieke samenkomsten om 10:00 uur (inloop 9:30 uur) en 12:30 uur (inloop 12:00 uur).

Om er voor te zorgen dat écht iedereen een plekje heeft werken we deze zondag met tickets die je vooraf kunt reserveren. Laat dit niet voelen als een drempel; iedereen is welkom! Welkom aan jou, je vrienden, buren en collega's. Tijdens de samenkomst van 10:00 uur is er ook crèche en een kinderprogramma. Je kunt jouw kids voor beide programma’s aanmelden via de website. Meer details zijn te vinden op de websites.

We zien ernaar uit om je te ontmoeten!

Informatie & TicketsNew years meetup | Uitnodiging 11 januari 2023

https://www.mozaiek0118.nl/agenda/233996/introductie.html2023 - een nieuw jaar vol verwachting, ontmoeting en de officiële start van Mozaiek0118. Op woensdagavond 11 januari 2023 (Inloop 19:30 uur - start 20:00 uur)  willen we elkaar graag ontmoeten. Naast een verbinding en ontmoeting met elkaar kijken we tijdens deze gemeenteavond vooruit naar de plannen voor 2023, de ontwikkelingen van de pijlers, het leiderschapsteam in de komende fase en de start van Mozaiek0118. Natuurlijk sluiten we af met een borrel.

Let op! De New years meetup is op een andere locatie dan eerder gecommuniceerd! De locatie is CSW Toorop Generaal Eisenhowerlaan 25 in Middelburg.

Ben jij er ook bij? Aanmelden is niet nodig!

Meer informatieVacature voorganger Mozaiek0118

https://www.mozaiek0118.nl/vacatures/1110/tweede-voorganger.htmlMozaiek0118 staat voor meervoudig leiderschap. Dat betekent dat naast Melvin Blankenstijn, voorganger vanaf februari 2022, er nog iemand toegevoegd zal worden aan het voorgangersteam. Dit zal iemand moeten zijn die complementair is aan Melvin. De afgelopen maanden zijn er verschillende gesprekken geweest, maar we hebben nog geen geschikte kandidaat gevonden.

We willen niet te lang wachten met een tweede voorganger en daarom hebben we met elkaar besloten om een vacature te plaatsen waar kandidaten op kunnen reageren. Dit is een mooi én spannend proces. We willen jullie vragen hiervoor te bidden.

Laten we bidden dat God Mozaiek0118 zal verrassen met een geschikte kandidaat die samen met Melvin en het coördinatorenteam leiding mag gaan geven aan de gemeente.

Bekijk vacaturePijler Care | Introductie + vacature

Binnen de pijler Care zijn wij er voor jou! Soms wordt je dagelijkse leven beïnvloed door gedachten en emoties zoals teleurstelling, schaamte, schuld en verdriet. Het houd je bezig en je lijkt niet uit die ‘cirkel’ te kunnen komen. Het drukt op je schouders en je draagt het met je mee. Wij geloven dat God door alle situaties heen werkt. Hij is er altijd en Hij is jouw leidsman.

Binnen Care mag je komen zoals je bent en willen wij jou graag ontmoeten zonder standpunt, oordeel of conclusie. Wij willen naast jou staan, je bemoedigen en samen met jou zoeken naar de juiste aanpak die past bij jouw vraag, vanuit Bijbelse principes. Dit doen we door met jou in gesprek te gaan en samen te bidden. 

Heb jij een vraag voor ons als Care? Wij zijn bereikbaar via de mail (care@mozaiek0118.nl) of spreek ons aan. Meer informatie is te vinden op de website.

Introductie Care

Vacature Care medewerker
Binnen Care zijn wij op zoek naar een verscheidenheid aan mensen met, bij voorkeur, ervaring binnen verschillende thema’s. Nieuwsgierig geworden? Er staat een vacature op de website.

Bekijk vacature Care medewerkerWerkgroep huisvesting | Meedenkers gezocht!

De werkgroep huisvesting denkt de komende periode na over de locatie van Mozaiek0118. We zijn heel dankbaar dat we kunnen samenkomen in CSW Van de Perre. Maar ook hier zijn uitdagingen zoals het aantal mensen dat in de zaal past. Ook brengt elke locatie kosten met zich mee, hoe doen we dat als startende gemeente met een nog kwetsbare financiële status?

Wie wil hierin meedenken? We zoeken vier mensen (m/v), bij voorkeur met feeling met en contacten in de vastgoedwereld, die zich hiervoor in willen zetten. Meld je aan via een berichtje naar lennard@mozaiek0118.nlMozaiek Kenia Muskathlon 2024 | Informatieavonden

Doe mee met de Mozaiek Kenia Muskathlon!

Het duurt nog even, maar in mei 2024 kun je meedoen aan de speciale Mozaiek Muskathlon in Kenia. De Muskathlon is een sportief geloofsavontuur waarin we met elkaar op zoek naar het ‘hart van gerechtigheid’. Ongeveer een jaar lang ga je geld ophalen voor het project Mozaiek Kenia, wordt je meegenomen in het verhaal van gerechtigheid in de Bijbel en ga je trainen voor een sportieve prestatie.

In mei 2024 reizen we vervolgens met elkaar naar het noorden van Kenia om een aantal projecten van onze partnerkerken te bezoeken en uiteindelijk de sportieve prestatie te volbrengen.

Op 6 en 7 februari 2023 organiseren we informatieavonden waarin we je alles vertellen. Een aantal delen van Mozaiek0118 is van plan om te gaan. Ga je mee? Meld je aan bij Lennard de Rijke (lennard@mozaiek0118.nl). Bekijk ook de special gelanceerde website voor meer informatie. 

Mozaiek Kenia MuskathlonNieuwe delen | Welkom!

Onze gemeente groeit en groeit. Steeds meer mensen vinden een plek in Mozaiek0118. Wat bijzonder om al die nieuwe mensen te ontmoeten en te leren kennen. Op de website kun je de nieuwe delen alvast digitaal ontmoeten. Zo kun je elkaar nog makkelijker aanspreken bij de samenkomsten.

Let op, je kunt de nieuwe delen alleen zien als je bent ingelogd op de website van Mozaiek0118. Je vindt hier bijvoorbeeld ook familieberichten en updates over zieke mensen.

Nieuwe delen Mozaiek0118Meebouwen aan Mozaiek0118

Hoe wil jij meebouwen aan onze gemeente? Wat is jouw deel in het geheel? Binnen Mozaiek0118 zijn er verschillende bedieningen en kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Samen zijn we de kerk van Christus! Neem een kijkje op de vacaturepagina of stuur een e-mail naar contact@mozaiek0118.nl

MeebouwenGeven

Dankzij jouw bijdrage kunnen we invulling geven aan alle kansen die wij krijgen om het Evangelie te verkondigen. Mozaiek0118 bevindt zich in de opstartfase en er zijn structurele, financiële middelen nodig. 

Draag jij mee met deze verantwoordelijkheid? Geven kan eenmalig en structureel! We waarderen jouw bijdrage enorm! 

GevenBekijk dit bericht in uw browser