Nieuwsbrief Mozaiek0118 | 4 maart 2023

Gezegend wie op de HEER vertrouwt, wiens toeverlaat de HEER is. Hij is als een boom geplant aan water, zijn wortels reiken tot in de rivier. Hij merkt de komst van de hitte niet op, zijn bladeren blijven altijd groen. Tijden van droogte deren hem niet, steeds weer draagt hij vrucht. 

Jeremia 17: 7-8

Hierbij ontvang je de tweewekelijkse nieuwbrief van Mozaiek0118. Heb jij vragen, behoefte om je verhaal delen of wil je in contact komen met Mozaiek0118? Stuur een e-mail naar contact@mozaiek0118.nl. 

  1. Dienst zondag 5 maart | Inzegening leiderschap
  2. GROW - groeicursus | Groeien in je identiteit in Christus
  3. Kidsprogramma
  4. Meebouwen? Urgente vacatures
  5. Last call | aWAYke night!
  6. Muskathlon Kenia | Update
  7. Mijn Mozaiek | Profielfoto toevoegen
  8. Geven
  9. Agenda


Dienst zondag 5 maart | Inzegening leiderschap

Aanstaande zondag 5 maart hebben we weer een samenkomst als gemeente. In deze samenkomst hoopt Martijn Rutgers te spreken. De dienst begint om 11.00, maar je bent om 10.30 al welkom om gezellig koffie te komen drinken. 

Tijdens deze dienst zal er ook aandacht zijn voor de transitie van het leiderschap. Naast bedanken van het Interim Leiderschapsteam zullen het coördinatorenteam en voorganger gezegend worden. Laten we om hen heen gaan staan en hen bemoedigen!

Er is deze dienst een kinderprogramma voor de kids onderbouw en middenbouw groep 1-5. We kijken weer uit naar een gezellige tijd met elkaar. De kids van de bovenbouw mogen mee in de dienst. Vanwege de opbouw van het kinderwerk, kunnen we nog geen volledig kinderprogramma draaien bij iedere samenkomst. Om in te kunnen schatten hoeveel kinderen er zullen zijn vragen we je om een ticket te reserveren.

Aanmelden kidsGROW - groeicursus | Groeien in je identiteit in Christus

Met veel enthousiasme kondigen we onze eerste groeicursus aan: ‘Groeien in je identiteit in Christus.’

In deze gave groeicursus gaan we samen op reis door middel van fysieke avonden met onderwijs en opdrachten voor thuis. In totaal zullen we ca. 8 weken met elkaar optrekken. Binnen deze acht weken plannen we vier ontmoetingen.

Voor dit programma werken we samen met Royal Mission. Met behulp van onderwijs en videomateriaal wordt je meegenomen in Gods Woord en met ervaringsverhalen (zoals een burn-out) in een zoektocht. Een ontdekkingstocht naar de rijkdom van genade die God je heeft gegeven.

Wil je meer weten? Op onze website kun je alles lezen en je aanmelden. Welkom!

Informatie & aanmeldenKidsprogramma

Het is fantastisch om te zien hoeveel kinderen er tijdens de samenkomsten op zondag zijn. Als pijler Kids van Mozaiek0118 zijn we druk met het invullen van een programma. Helaas lukt het ons op dit moment nog niet om een volledig programma aan te bieden omdat er te weinig kinderwerkers zijn. Wil jij regelmatig of incidenteel meehelpen, laat het ons dan weten door te mailen naar kids@mozaiek0118.nl.

Totdat we meer kinderwerkers hebben, is het nodig om met een ticketsysteem te werken. In de week voorafgaand aan de samenkomst kun je een ticket boeken. Per samenkomst geven wij ook aan voor welke leeftijd er een kidsprogramma is.

Samenkomst 19 maart: crèche, middebouw en bovenbouw

Samenkomst 2 april: crèche, onderbouw en middenbouw

Bij vragen, suggesties of aanmelding mail gerust naar kids@mozaiek0118.nlMeebouwen? Urgente vacatures

Als Mozaiek0118 kunnen we niet zonder elkaar, we werken samen in het lichaam van Christus en daarom willen we je aanmoedigen om de vacatures te bekijken. Voor de volgende vacatures zijn we dringend op zoek naar iemand die daar invulling aan wil geven.

Penningmeester | We zijn nog steeds dringend op zoek naar een penningmeester, de vacature hiervoor kan je vinden op onze website.

Administratief medewerker | Maar nog urgenter zijn we op zoek naar iemand die de administratie wil voeren. Je taken zullen dan zijn: het ontvangen van declaraties, verwerken van declaraties in de administratie en het voldoen betalingen op basis van declaraties. We zijn op zoek naar iemand die zorgvuldig is en bij voorkeur iemand die al wat ervaring hier in heeft. Is dit iets waar jij in zou kunnen dienen? Stuur een mailtje naar contact@mozaiek0118.nl

Beamer | Team Worship is structureel op zoek naar iemand die de beamer kan verzorgen. Ben jij een beetje technisch aangelegd en wil je deel uitmaken van een mooi team? Dan zijn we op zoek naar jou! Heb je interesse, stuur een mailtje naar worship@mozaiek0118.nl.

Op een andere manier meebouwen? Binnen Mozaiek0118 zijn er verschillende bedieningen en kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Samen zijn we de kerk van Christus! Neem een kijkje op de vacaturepagina.Last call | aWAYke night!

Op zondag 5 maart is er weer een aWAYke Night in Veenendaal. Samen met 1000 jongeren uit heel Nederland een gezellige avond vol ontmoeting, aanbidden en zingen. Vanuit Mozaiek0118 gaan met een groep er naar toe. Wil jij last minute nog instappen? Doe een berichtje naar Jorick Vos (06-54380134)Muskathlon Kenia | Update

Als Mozaiek gemeenten mogen we meehelpen in het oplossen van de nood in het Noorden van Kenia: Marsabit, Isiolo en omgeving. Hierbij werken we samen met Compassion en de lokale kerken ter plaatse. Met elkaar zijn we zo verbonden door Hoop. In mei 2024 lopen we met Mozaiek een Muskathlon in Kenia om de projecten in dit gebied te ondersteunen.

Vanuit Mozaiek0118 zijn er twee sportievelingen die deze uitdaging aangaan: Stephan van de Velde en Marjon Buscop. Ze hopen samen een mooi bedrag op te halen om de mensen in Kenia te ondersteunen met onder andere scholing voor kinderen het voorzien in schoon drinkwater. Wil je meer over dit project weten? Bekijk de projectwebsite.

Laten we als gemeente achter deze twee delen gaan staan en voor hen bidden! Later dit jaar zullen we meer horen over de Muskathlon, wil je nu al meer weten spreek dan gerust Stephan of Marjon aan.

Mozaiek KeniaMijn Mozaiek | Profielfoto toevoegen

Wist je dat je binnen de website van Mozaiek0118 ook een pagina ‘Mijn Mozaïek’ hebt? Iedereen die deel is van Mozaiek0118 heeft daar een profiel. Zit je bij iemand in een team of Love2meet, of zoek je iemand die je hebt ontmoet en nog even wil bemoedigen? Dan kan je elkaar daar ook opzoeken. 

Voor deze profielpagina zou het ook leuk zijn als iedereen een profielfoto toe kan voegen. Dit is geen verplichting natuurlijk, maar het is leuk om ook binnen Mijn Mozaiek gezichten te zien bij de namen die je leest. Als je dit wilt doen ga je naar Mijn Mozaïek, je logt in met de gegevens die je daarvoor hebt ontvangen. Daarna klik je Profiel en daar kan je je gegevens veranderen en een profielfoto toevoegen.Geven

Dankzij jouw bijdrage kunnen we invulling geven aan alle kansen die wij krijgen om het Evangelie te verkondigen. Mozaiek0118 bevindt zich in de opstartfase en er zijn structurele, financiële middelen nodig. 

Draag jij mee met deze verantwoordelijkheid? Geven kan eenmalig en structureel! We waarderen jouw bijdrage enorm! 

GevenBekijk dit bericht in uw browser