Nieuwsbrief Mozaiek0118 | 30 juli 2022

Hierbij ontvang je de tweewekelijkse nieuwbrief van Mozaiek0118. Het is zomervakantie en we genieten van een korte summer-break. Vandaar dat er minder aciviteiten gepland staan. Sta jij te popelen om iets te organiseren? Een meekijk-dienst, strandwandeling, borrel of bbq? Laat het weten via communicatie@mozaiek0118.nl dan helpt het communicatieteam jou met het onder de aandacht brengen door de inzet van nieuwsbrief en socials. Namens Mozaiek0118 wensen wij jou een fijne zomerperiode toe. Jouw verhalen delen of behoefte om in gesprek te gaan? Neem contact op via contact@mozaiek0118.nl

  1. Nieuwe delen | Mozaiek0118
  2. Alpha cursus | Mozaiek0118
  3. Mozaiek Magazine | Zomereditie
  4. Ollie en Sophie live in de Basiliek | zaterdag 1 oktober 2022
  5. Meebouwen
  6. Geven
  7. Agenda
  8. Stay tuned


Nieuwe delen | Mozaiek0118

Op de website worden nieuwe delen van Mozaiek0118 getoond. Je kunt deze delen alleen zien wanneer je bent ingelogd op de website van Mozaiek0118. Leuk om zo te kunnen zien, ook al in de opstartfase, wie deel uitmaakt van deze mooie nieuwe gemeente. Wil je ook deel worden van Mozaiek0118? Klik dan hier voor meer informatie!

Deel wordenAlpha cursus | Mozaiek0118

Voor het najaar van 2022 denken we aan het faciliteren van de Alpha-cursus. Alpha is een hulpmiddel voor de lokale kerk om samen met anderen in gesprek te gaan over het christelijk geloof. De cursus wordt in meer dan honderd landen en talen gegeven. De Alpha-cursus is overal ter wereld hetzelfde en wordt gegeven in alle denominaties van de kerk. Wereldwijd hebben miljoenen mensen Alpha gevolgd. Als Mozaiek0118 voelen we ons erg betrokken bij Alpha.

We willen jou van harte uitnodigen om je aan te melden. Op basis van de aanmeldingen kijken we of we een nieuwe groep vormen of aanhaken bij één van de Alpha’s die er reeds zijn. Ook wanneer jij buiten 0118 (omgeving Middelburg) woont, willen we je aanmoedigen om je aan te melden. 

Aanmelden voor Alpha? Aanmelden Alpha

Ook voor Alpha-leiders hebben we een uitnodiging. Wil jij graag een Alpha-groep starten en leiden, of doe je dit wellicht al jaren? Laat het ons weten. We willen graag een goede inventarisatie maken van mensen die een hart hebben voor Alpha en anderen willen meenemen in ons geloof in Jezus Christus.

Aanmelden als gespreksleider? Mail naar grow@mozaiek0118.nlMozaiek Magazine | Zomereditie

Het Mozaiek Magazine is weer uit! En zomereditie vol met inspirerende verhalen van hoop, opbouwende podcasts, een terugblik op de Mozaiek Conference en een puzzel voor de kids. Heb jij het magazine al ontvangen? Blijf in verbinding met de Mozaiek gemeenten door heel Nederland.

Mozaiek Magazine verschijnt 4 keer per jaar. Mozaiek Magazine wordt per post toegestuurd aan onze delen. Wil jij ook een exemplaar ontvangen?

Bestel een exemplaar Ollie en Sophie live in de Basiliek | zaterdag 1 oktober 2022

Op zaterdag 1 oktober 2022 zijn Ollie & Sophie terug met een heel nieuw programma LIVE in de Basiliek! Kom jij ook? Er is plek genoeg, dus neem ook je vriendjes, vriendinnetjes, opa’s, oma’s en papa’s en mama’s mee! Samen gaan we zingen, dansen, spelletjes doen en meer ontdekken over hoe we meer op Jezus kunnen gaan lijken. Vergeet niet om je tickets te bestellen via onze website!

Aanmelden voor Ollie & SophieMeebouwen

Hoe wil jij meebouwen aan onze gemeente? Wat is jouw deel in het geheel? Binnen Mozaiek0118 zijn er verschillende bedieningen en kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Samen zijn we de kerk van Christus! Neem een kijkje op de vacaturepagina of stuur een e-mail naar contact@mozaiek0118.nl. 

Speciaal brengen we de kids-vacatures onder de aandacht. Vanaf september worden er weer vollop kids evenementen georganiseerd en wij kunnen jouw hulp goed gebruiken. Kijk op de website voor meer informatie voor een taak als:

Heb je geen voorkeur en vind je het fantastisch om het nieuwe seizoen je steentje bij te dragen aan de kids van Mozaiek0118? Stuur een e-mail naar kids@mozaiek0118.nl.

MeebouwenGeven

Dankzij jouw bijdrage kunnen we invulling geven aan alle kansen die wij krijgen om het Evangelie te verkondigen. Mozaiek0118 bevindt zich in de opstartfase en er zijn structurele, financiële middelen nodig. 

Draag jij mee met deze verantwoordelijkheid? Geven kan eenmalig en structureel! We waarderen jouw bijdrage enorm!  Agenda

 

Kijk op onze website voor de volledige agenda.Stay tuned

Volg je ons al op Instagram?

 Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes van Mozaiek0118. Bekijk dit bericht in uw browser