Doopdienst 3 juli 2022 - Gewijzigde locatie

Hierbij ontvang je een extra nieuwsbrief van Mozaiek0118. In deze nieuwsbrief willen we je meer informatie geven over de feestelijke doopdienst op 3 juli 2022. 

Heb je vragen of behoefte om met ons in gesprek te gaan? Neem contact op via contact@mozaiek0118.nl
  1. Samenkomst, dopen en locatie
  2. Aanmelden kids
  3. Samen lunchen
  4. Introductiecursus | 9 juli 2022
  5. Geven
  6. Stay tuned


Samenkomst, dopen en locatie

Op zondag 3 juli a.s. zal er op 10 locaties door het land tegelijk gedoopt worden! Mozaiek0118 is één van deze locaties! De doopdiensten bij Mozaiek zijn altijd één groot feest en een getuigenis van wat God doet in de levens van mensen. We zijn God dankbaar te kunnen melden dat 8 mensen zichzelf willen laten dopen. Bidden jullie mee voor hen?

Heb jij ook verlangen om je te laten dopen? Laat het ons weten. 

Meer informatie


Aanvang samenkomst
Je bent van harte welkom! We zien er naar uit jou te ontmoeten.

Vanaf 10.30 uur staat de koffie gereed. We nodigen je uit om deze zondag te starten met een lekkere kop koffie en mooie ontmoetingen met elkaar. De samenkomst start om 11.00 uur.

Gewijzigde locatie
De locatie van de samenkomst is gewijzigd! De nieuwe locatie van de doopdienst op 3 juli 2022 is: 

CSW Van de Perre
Griffioenstraat 17
Middelburg


We vragen je om via de hoofdingang van het schoolgebouw te komen.

Parkeren
Bezoekers kunnen parkeren op het parkeerterrein bij de hoofdingang van de school. Hiervoor dien je te navigeren op de Griffioenstraat.  We vragen vrijwilligers te parkeren aan de Elzenlaan. Dit zodat er bij de voorzijde van het gebouw voldoende ruimte is voor bezoekers.Aanmelden kids

Op 3 juli hebben we een kidsprogramma voor de volgende groepen:
- Creche (0-4 jaar)
- Onderbouw (groep 1, groep 2 en groep 3).

We vragen iedereen om de kids vooraf aan te melden. Dit kan door tickets te bestellen op de agendapagina van onze website. Let op: We vragen je om in het opmerkingenveld de naam en leetijd van jouw kind(eren) te noteren.

Meewerken in het kidswerk van Mozaiek0118? We zoeken ook voor deze zondag nog mensen met een hart voor kids! Meld je aan via kids@mozaiek0118.nl.Samen lunchen

We vieren dat onze dopelingen een zichtbare keuze maken voor Jezus. Na de dienst hopen we dat iedereen die wil connecten met andere delen en bezoekers, blijft hangen voor de american-lunch-party. 

Je kunt het wel: bring your own +1. Neem iets lekkers mee voor jezelf, je gezin en voor iemand anders. 

Bij een doopdienst komen er altijd gasten met de dopelingen mee. Zullen we hen van harte verwelkomen en hen verwennen door allemaal wat extra te maken? Dus... misschien bring your own +2? 

We zien er naar uit jou te ontmoeten op 3 juli 2022!

Zijn er verdere vragen over de samenkomst? Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar contact@mozaiek0118.nlIntroductiecursus | 9 juli 2022Op 9 juli 2022 staat de volgende introductiecursus gepland. Tijdens deze dag vertellen we je meer over onze gemeente, onze visie en maak je kennis met nieuwe (toekomstige) mede-mozaiekers. Na het volgen van dit moment ontvang je van ons een aanmeldformulier om deel te kunnen worden van Mozaiek. 

Bezoek de website voor meer informatie of om je aan te melden. Je bent van harte welkom om geheel vrijblijvend te oriënteren of Mozaiek0118 jouw geestelijke thuis kan zijn.

IntroductiecursusGeven

Dankzij jouw bijdrage kunnen we invulling geven aan alle kansen die wij krijgen om het Evangelie te verkondigen. Mozaiek0118 bevindt zich in de opstartfase en er zijn structurele, financiële middelen nodig. 

Draag jij mee met deze verantwoordelijkheid? Geven kan eenmalig en structureel! We waarderen jouw bijdrage enorm!  

 

 Stay tuned

Volg je ons al op Instagram?

 Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes van Mozaiek0118. Bekijk dit bericht in uw browser