Nieuwsbrief Mozaiek0118 | 3 september 2022

Hierbij ontvang je de tweewekelijkse nieuwbrief van Mozaiek0118. De zomervakantie ligt grotendeels achter ons. Heb jij een goede tijd gehad? Opgeladen? En zin in het nieuwe seizoen? Wat is jouw verlangen voor de komende periode? We zijn benieuwd naar je verhaal en kijken er naar uit om je te ontmoeten tijdens een van de events of samenkomsten! 

In de (extra) nieuwsbrief van vorige week deelde het ILT waar we staan als Mozaiek0118 en de verwachting voor de komende periode. Het is mooi om met elkaar biddend de route te volgen die de Geest voor ons voorbereid. In deze nieuwsbrief weer volop nieuwe events, geboortenieuws en de oproep voor vrijwilligers! Veel leesplezier! 

Heb jij vragen, behoefte om je verhaal delen en wil je contact komen met Mozaiek0118? Stuur een e-mail naar contact@mozaiek0118.nl

 1. Mee-kijk-dienst | 11 september
 2. Save the date | 2 oktober 2022
 3. Alpha cursus | Mozaiek0118
 4. Ollie en Sophie LIVE | 1 oktober 2022
 5. Events coördinatoren en vrijwilligers
 6. Love2Meet-groepen
 7. Geboortenieuws | Marijn Zuijderhoudt
 8. Aanvangstijden livestream | Mozaiek0318
 9. Meebouwen
 10. Geven
 11. Stay tuned
 12. Agenda


Mee-kijk-dienst | 11 september

Hebben jullie ook zin om elkaar na de zomer weer te ontmoeten? Ondanks de samenkomsten pas starten 2 oktober, hebben delen van Mozaiek0118 het initiatief genomen om een mee-kijk-dienst te organiseren. Op zondag 11 september is het zover! Vanaf 10:30 uur zijn jullie van harte welkom op Camping de Peppel in Vrouwenpolder om de online dienst van Mozaiek0318 te kijken. De samenkomst start op 11:00 uur. 

Na de dienst is er een American Lunch. Dit houdt in dat iedereen die aanwezig is iets lekkers meeneemt voor de lunch en dat we dit gezamelijk nuttigen. Neem ook een eigen stoel mee! Iedereen is welkom, ook als je (nog) geen deel bent van Mozaiek0118. 

Meer informatieSave the date | 2 oktober 2022

Op 2 oktober vindt de eerste (volledig) live samenkomst plaatst bij Mozaiek0118. Met onze eigen worshipband en een live spreker zien we er naar uit om elkaar God te aanbidden, uit Zijn Woord te horen en Hem te aanbidden! Iedereen is welkom op de locatie, CSW Van de Perre in Middelburg, vanaf 10:30 uur om elkaar te ontmoeten tijdens een bak koffie, de samenkomst start om 11:00 uur. De voorbereidingen zijn in volle gang! In de volgende nieuwsbrief (17-9) communiceren we verdere details. Save the date!

Meer informatieAlpha cursus | Mozaiek0118

Voor het najaar van 2022 denken we aan het faciliteren van de Alpha-cursus. Alpha is een hulpmiddel voor de lokale kerk om samen met anderen in gesprek te gaan over het christelijk geloof. De cursus wordt in meer dan honderd landen en talen gegeven. De Alpha-cursus is overal ter wereld hetzelfde en wordt gegeven in alle denominaties van de kerk. Wereldwijd hebben miljoenen mensen Alpha gevolgd. Als Mozaiek0118 voelen we ons erg betrokken bij Alpha.

We willen jou van harte uitnodigen om je aan te melden. Op basis van de aanmeldingen kijken we of we een nieuwe groep vormen of aanhaken bij één van de Alpha’s die er reeds zijn. Ook wanneer jij buiten 0118 (omgeving Middelburg) woont, willen we je aanmoedigen om je aan te melden.

Aanmelden voor Alpha? Aanmelden Alpha

Ook voor Alpha-leiders hebben we een uitnodiging. Wil jij graag een Alpha-groep starten en leiden, of doe je dit wellicht al jaren? Laat het ons weten. We willen graag een goede inventarisatie maken van mensen die een hart hebben voor Alpha en anderen willen meenemen in ons geloof in Jezus Christus.

Aanmelden als gespreksleider? Mail naar grow@mozaiek0118.nlOllie en Sophie LIVE | 1 oktober 2022

Op zaterdag 1 oktober 2022 zijn Ollie & Sophie terug met een heel nieuw programma LIVE in de Basiliek! Kom jij ook? Er is plek genoeg, dus neem ook je vriendjes, vriendinnetjes, opa’s, oma’s en papa’s en mama’s mee! Samen gaan we zingen, dansen, spelletjes doen en meer ontdekken over hoe we meer op Jezus kunnen gaan lijken. Vergeet niet om je tickets te bestellen via onze website!

Meer informatie

   Events coördinatoren en vrijwilligers

  In oktober 2022 zal er een avond georganiseerd worden voor de coördinatoren van de pijlers binnen Mozaiek0118. We willen hen eren voor hun inzet en de verantwoordelijkheid die ze  nemen. Wat is het fijn om samen te bouwen aan de gemeente. We vinden het belangrijk om met elkaar te connecten, te delen, elkaar te bemoedigen en samen onze God te aanbidden. In november 2022 zullen we een soortgelijk event organiseren voor alle vrijwilligers van Mozaiek0118. #becontinued

  Wil jij ook meebouwen aan / binnen Mozaiek0118? Laat het weten aan contact@mozaiek0118.nl

  Of leer de pijlers beter kennen op de pagina over jouw next-step Pijlers Mozaiek  

     Love2Meet-groepen

  Na de zomer (medio oktober) willen we in 0118 het platform faciliteren om met elkaar te connecten als Love2Meet-groep. Het gaat bij Love2Meet om verbinding. Ons doel is dat iedereen het gevoel van 'erbij horen' ervaart en zich gezien en geliefd weet! Niet alleen door onze Vader, maar ook door elkaar. Kun jij niet wachten en wil jij alvast laten weten wat jouw verlangen is voor Love2Meet groepen? Deel het via grow@mozaiek0118.nl.

     Geboortenieuws | Marijn Zuijderhoudt

  "Een parel in Gods hand"

  Op vrijdag 29 juli is de zoon van Boudewijn en Ineke Zuijderhoudt geboren. Oscar is nu een grote trotse broer geworden van Marijn. Het was even een spannende tijd, want met 2 dagen oud moest Marijn worden opgenomen in het ziekenhuis vanwege een infectie. Inmiddels is het gezin weer compleet thuis en gaat het goed met de kleine Marijn. Laten we als gemeente biddend om dit gezin staan.   Aanvangstijden livestream | Mozaiek0318

  Vanaf 18 september wijzigen de tijden van onze samenkomsten in Mozaiek0318 dit heeft gevolgen voor kijkers van de livestream. Vanaf 18 september kun je om 9:30 uur fysiek terecht voor de eerste dienst en om 11:30 uur voor de tweede dienst. De eerste dienst van 9:30 uur zal voortaan worden uitgezonden via livestream. Uiteraard wordt de samenkomt opgeslagen op het Youtube kanaal van Mozaiek0318 en is op een later moment terug te kijken. Meer informatie? Bekijk nieuwsbericht op Mozaiek0318 Meer informatie  Meebouwen

  Hoe wil jij meebouwen aan onze gemeente? Wat is jouw deel in het geheel? Binnen Mozaiek0118 zijn er verschillende bedieningen en kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Samen zijn we de kerk van Christus! Neem een kijkje op de vacaturepagina of stuur een e-mail naar contact@mozaiek0118.nl

  Meebouwen  Geven

  Dankzij jouw bijdrage kunnen we invulling geven aan alle kansen die wij krijgen om het Evangelie te verkondigen. Mozaiek0118 bevindt zich in de opstartfase en er zijn structurele, financiële middelen nodig. 

  Draag jij mee met deze verantwoordelijkheid? Geven kan eenmalig en structureel! We waarderen jouw bijdrage enorm!  

   

     Stay tuned

  Volg je ons al op Instagram?

   Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes van Mozaiek0118.   Bekijk dit bericht in uw browser