Nieuwsbrief Mozaiek0118 | 16 oktober 2022

Hierbij ontvang je de tweewekelijkse nieuwbrief van Mozaiek0118. Heb jij vragen, behoefte om je verhaal delen en wil je contact komen met Mozaiek0118? Stuur een e-mail naar contact@mozaiek0118.nl
 1. Update voorgangerteam | Mozaiek0118
 2. Save the date | Samenkomst 6 november
 3. Teamnight | Een avond voor alle vrijwilligers binnen Mozaiek0118.
 4. Love2Meet | Meld je aan!
 5. Ollie & Sophie | Terugblik 1 oktober
 6. Gezocht | Penningmeester/controller
 7. Gezocht | BHV'ers
 8. Introductieavonden | oktober & november
 9. Meebouwen
 10. Geven
 11. Stay tuned
 12. Agenda


Update voorgangerteam | Mozaiek0118

Geweldig mooi nieuws: per 1 februari 2023 start Melvin Blankenstijn als voorganger van Mozaiek0118. We zijn enorm dankbaar dat Melvin deze stap wil zetten. Melvin: “In mijn rol als voorganger wil ik de gemeente dienen en mijzelf in zetten om mensen én de kerk te laten bloeien. Ik geloof dat onze God zelf Zijn kerk bouwt, en ons uitnodigt mee te werken aan dit grote plan.”

Met deze stap is het begin van het voorgangersteam in Mozaiek0118 een feit. Dank met ons mee en bid ook om Gods zegen voor Melvin en voor de zoektocht naar een tweede voorganger. Tot februari wordt Mozaiek0118 geleid door het interim leiderschapsteam (ILT), waar Melvin ook deel vanuit maakt.

Op de website is het volledige nieuwsbericht van het ILT te lezen. Ook vind je hier een korte kennismaking met Melvin. 

Nieuwsbericht

Kennismaken met MelvinSave the date | Samenkomst 6 november

Op zondag 6 november ontmoeten we elkaar tijdens de generatiedienst om God te aanbidden en zijn Woord te horen. In deze samenkomst is iedere generatie vanaf 10:30 uur welkom voor ontmoeting met een bak koffie, thee of fris! Vanaf 11:00 uur start de samenkomst.

GENERATIEDIENST - Het is mooi om in dezelfde ruimte met jong en oud een dienst te vieren. We willen als gezinnen deelnemen aan deze dienst, daarop wordt het programma afgestemd. Om deze reden is er geen kidsprogramma of crèche.

KENIAZONDAG - In alle Mozaiekgemeentes in Nederland is het deze dag Keniazondag. Samen met Compassion wordt de pijler Kenia ontwikkelt. Als Mozaiek0118 voelen we ons hiermee verbonden. Lennard de Rijke (deel van Mozaiek0118) maakt op dit moment een reis naar Kenia en zal in deze samenkomst vertellen wat hij heeft meegemaakt.

Je bent welkom zoals je bent. Ook als je nog nooit eerder (in een kerk) geweest bent... Twijfel niet en voel je welkom in de kerk! Laten we met elkaar bidden voor een goede samenkomst en dat Zijn Huis gevuld wordt met Zijn Glorie!Teamnight | Een avond voor alle vrijwilligers binnen Mozaiek0118.

Op 18 november organiseren we een event voor alle vrijwilligers van Mozaiek0118. Wat is het fijn en uitdagend om samen te bouwen aan de gemeente! We vinden het daarom belangrijk om te investeren in verbinding. Ook tussen de verschillende pijlers. Op deze avond is er alle ruimte voor ontmoeting en bemoediging, kunnen we ervaringen en kennis delen en samen onze God aanbidden. Alle vrijwilligers van Mozaiek zijn uitgenodigd. De tijd en locatie van het event volgen nog, maar we horen nu al graag of jij er bij bent!

Meld je aan via de website!

AanmeldenLove2Meet | Meld je aan!

Mozaiek0118 is gestart met Love2Meet-groepen. Een Love2Meet-groep (of afgekort: L2M) is een kleinere groep mensen binnen de kerk die regelmatig bij elkaar komt. Op dit moment zijn er drie L2M-groepen binnen Mozaiek0118 - en er zijn ideeën in de maak voor meer. Ook jouw idee is welkom!

De L2M-groepen zijn enorm waardevol in het (op)bouwen van Mozaiek0118. Het is dé plek om op een eenvoudige manier nieuwe mensen te leren kennen, elkaar regionaal te ontmoeten en de verbondenheid met elkaar en met God te versterken. Op de website vind je alle informatie en kun je je aanmelden of een nieuwe groep starten.

Meer informatieOllie & Sophie | Terugblik 1 oktober

Zaterdag 1 oktober waren Ollie en Sophie weer live in de Basiliek. Een aantaal van Mozaiek0118 waren aanwezig! Wat is het waardevol dat we met zoveel kinderen meer mochten ontdekken van de vruchten van de Geest. Er is een toffe aftermovie gemaakt als terugblik op deze dag. Bekijk de video!

 Gezocht | Penningmeester/controller

We zijn naar een penningmeester/controller voor Mozaiek0118! Een penningmeester is essentieel in de vervolgstappen van Mozaiek0118, zeker nu de gemeente steeds concreter vorm gaat krijgen.

Ben jij (of ken jij) iemand die financieel onderlegd is, financiële processen in de juiste banen kan leiden en zijn of haar talenten en vaardigheden graag inzet voor de lokale kerk? Laat het weten via financien@mozaiek0118.nl.Gezocht | BHV'ers

Na de enerverende dienst van zondag 2 oktober, waarbij er een kleine brand ontstond tijdens de samenkomst, zijn we ons er nog meer bewust van geworden dat BHV onmisbaar is binnen de kerk. Heb je een erkend BHV-certificaat en wil jij je als BHV-er inzetten binnen Mozaiek0118? Meld je dan aan door een mail te sturen naar welcome@mozaiek0118.nl.Introductieavonden | oktober & november

Tijdens de introductiecursus in oktober mochten we ongeveer 20 mensen vertellen over de  identiteit, visie en cultuur van Mozaiek. We kijken terug op (weer) twee mooie avonden, waarbij verbinding centraal stond. We konden open gesprekken met elkaar voeren over de roeping, identiteit, visie en cultuur van Mozaiek0118.

De introductiecursus is een cursus waarin we elkaar leren kennen en wij je vertellen waar Mozaiek0118 voor staat. In tegenstelling tot de andere intro's bestaat de introductiecursus in november niet uit twee avonden, maar één zaterdag. Ook voor diegene die vaak in de avonden werken of andere verplichtingen hebben willen we de mogelijkheid creëren om deel te nemen aan een introductiecursus en deel te worden van de gemeente.

De introductiecursus staat gepland op 12 november 2022. Vanaf 09.15 staat er koffie en thee klaar. We starten de dag om 09.30 uur, om 14.00 uur eindigen we weer. Deze dag zullen wij de lunch verzorgen.

We nemen op deze zaterdag de tijd voor ontmoeting. Een dag waarop jij vrijblijvend kunt gaan ontdekken of Mozaiek0118 jouw geestelijk thuis kan zijn. Tijdens de intro's vertellen we je meer over onze gemeente, onze visie en maak je tevens kennis met nieuwe (toekomstige) mede-Mozaiekers. We willen je van harte uitnodigen.

Aanmelden voor de introductiecursus?

Aanmelden novemberMeebouwen

Hoe wil jij meebouwen aan onze gemeente? Wat is jouw deel in het geheel? Binnen Mozaiek0118 zijn er verschillende bedieningen en kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Samen zijn we de kerk van Christus! Neem een kijkje op de vacaturepagina of stuur een e-mail naar contact@mozaiek0118.nl

MeebouwenGeven

Dankzij jouw bijdrage kunnen we invulling geven aan alle kansen die wij krijgen om het Evangelie te verkondigen. Mozaiek0118 bevindt zich in de opstartfase en er zijn structurele, financiële middelen nodig. 

Draag jij mee met deze verantwoordelijkheid? Geven kan eenmalig en structureel! We waarderen jouw bijdrage enorm!  

 

 Stay tuned

Volg je ons al op Instagram?

 Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes van Mozaiek0118. Bekijk dit bericht in uw browser