Kerst 2022 | Sharing Christ(mas)

  1. Kerst 2022 | Feest vieren met onze Mozaiek-familie
  2. Update kerstpakkettenactie | Laatste gevers gezocht!
  3. Sharing Christ(mas) | Kom in actie!
  4. Save the date | New years meetup!
  5. Uitnodiging startzondag Mozaiek0118 | 5 februari 2023
  6. Mozaiek Magazine | Kersteditie
  7. Vacature voorganger Mozaiek0118
  8. Stay tuned
  9. Agenda


Kerst 2022 | Feest vieren met onze Mozaiek-familie

God gaf met Kerst zijn meest dierbare schat aan deze aarde. Hij zond zijn Zoon naar deze aarde die kwam om Zijn leven met ons te delen en uiteindelijk Zijn leven te geven. Kerst is een feest van hoop en verwachting, van gezelligheid en samenzijn. We zien er naar uit om volgend jaar met Mozaiek0118 kerst te vieren! Dit jaar willen we je uitnodigen om dit feest met onze Mozaiek-familie in Veenendaal te vieren. Door het bezoeken van één van de kerstdiensten of door het kijken van de livestream van Mozaiek0318.

Op vrijdag 23 december en zaterdag 24 december organiseert Mozaiek0318 zes identieke kerstnachtdiensten om 18.00 uur, 20.00 uur en 22.00 uur. Zondag 25 december, 1e kerstdag, zijn er drie gelijke gezinsdiensten om 9.00 uur, 11.00 uur en 13.00 uur. Evenals voorgaande jaren zijn er voor alle kerstdiensten gratis kaarten beschikbaar. Er zijn nog tickets beschikbaar! Ze zijn te reserveren via de website van Mozaiek0318.

Kerstdiensten 2022

Vier je het feest liever thuis mee? Op zaterdag 24 december is om 20.00 uur de livestream van de kerstnachtdienst. Op zondag 25 december is er om 9.00 uur een online kidsdienst met Ollie & Sophie, en om 11.00 uur is de kerstsamenkomst live te volgen.

Vier dit feest van hoop samen! Met mede-Mozaiekers, met je vrienden, je buurman of buurvrouw, familieleden of andere mensen die je dierbaar zijn. Nodig daarom ook mensen in jouw omgeving uit om samen met jou naar één van de diensten te komen of naar de livestream te kijken! En mocht je, juist in deze periode, eenzaam zijn of behoefte hebben aan gesprek of gebed, stuur dan een berichtje naar contact@mozaiek0118.nl. Dan hoor je zo snel mogelijk van ons!

Een gezegend kerstfeest voor jou en je omgeving!Update kerstpakkettenactie | Laatste gevers gezocht!

De kerstpakkettenactie loopt als een trein! Er zijn in totaal 1850 adressen aangemeld. 1850 adressen waarvan we weten dat het enorm belangrijk is dat mensen een keertje extra gezien worden en waar het licht van kerst gebracht mag worden! Inmiddels zijn er meer dan 1725 adressen gekozen. In totaal hebben we nog 125 mensen nodig die een kerstpakket kunnen maken en bezorgen.

Tot uiterlijk morgen 19 december kun je je aanmelden als maker en gever van een pakket. Wat zou het mooi zijn als er op alle opgegeven adressen een glimp van de kerstboodschap bezorgd kan worden in de komende week! Ga nog snel naar www.kerstpakket.mozaiek.nl en meld je aan!

Meld je aan als bezorger!Sharing Christ(mas) | Kom in actie!

Samen zijn we kerk en iedereen heeft wat om te delen. Maar dit is niet voor iedereen altijd even makkelijk. We willen je deze feestdagen uitdagen om Jezus ‘te delen’ in de aanloop naar kerst. Delen van wat wij van Hem hebben ontvangen aan liefde, hoop en zegen. Sharing Christ(mas). Tijdens de dienst van 11 december zijn hiervoor speciale kraskaarten uitgedeeld die je daarbij kunnen helpen. Er is een versie voor kids en voor volwassenen.

Heb je geen kraskaart ontvangen? Download een kaart door erop te klikken en maak er, in plaats van een kraskaart, een stempelkaart van door hem uit te printen!Save the date | New years meetup!

2023 - een nieuw jaar vol verwachting, ontmoeting en de officiële start van Mozaiek0118. Op woensdagavond 11 januari 2023 willen we elkaar graag ontmoeten. Naast een verbinding en ontmoeting met elkaar willen we tijdens deze gemeenteavond vooruit kijken naar de plannen voor 2023, de ontwikkelingen van de pijlers, het leiderschapsteam in de komende fase en de start van Mozaiek0118. Natuurlijk sluiten we af met een ontmoeting tijdens de borrel. De locatie is CSW Van de Perre, Griffioenstraat 17 in Middelburg. Ben jij er ook bij? Aanmelden is niet nodig!

Meer informatie?Uitnodiging startzondag Mozaiek0118 | 5 februari 2023

Op zondag 5 februari 2023 staat de startdienst van Mozaiek0118 gepland. Het wordt een bijzondere en extra feestelijke dienst waarin de gemeente officieel gestart zal worden. Melvin Blankenstijn, één van onze aanstaande voorgangers, nodigt je hiervoor uit in een videoboodschap (Klik op de afbeelding en bekijk de videoboodschap)Mozaiek Magazine | Kersteditie

Heb jij de kersteditie van het Mozaiek Magazine ontvangen? Als deel van Mozaiek0118 ontvang je automatisch een exemplaar thuis en kun je een exemplaar meenemen tijdens een van onze diensten. Het Mozaiek Magazine verschijnt 4x per jaar. Graag maken we je ook attent op de bijgestuurde brief waarin we je vragen om mee te bouwen aan Moziaiek0118 door financiële steun.

Het Mozaiek Magazine is ook online te lezen via de website (mozaiek.nl/magazine). Veel leesplezier!Vacature voorganger Mozaiek0118

Mozaiek0118 staat voor meervoudig leiderschap. Dat betekent dat naast Melvin Blankenstijn, voorganger vanaf februari 2022, er nog iemand toegevoegd zal worden aan het voorgangersteam. Dit zal iemand moeten zijn die complementair is aan Melvin. Iemand die Melvin aanvult en vice versa. De afgelopen maanden zijn er verschillende gesprekken geweest, maar tot op heden hebben we nog geen geschikte kandidaat gevonden voor de rol als voorganger. We willen niet te lang wachten met een tweede voorganger en daarom hebben we met elkaar besloten om een vacature te plaatsen waar kandidaten op kunnen reageren. Het is voor Mozaiek0118 een spannend proces. Maar ook een mooi proces.

We willen jullie vragen hiervoor te bidden. Laten we bidden dat God Mozaiek0118 zal verrassen met een geschikte kandidaat die samen met Melvin en het coördinatorenteam leiding mag gaan geven aan de gemeente.

Bekijk de vacatureStay tuned

Volg je ons al op Instagram?

 Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes van Mozaiek0118. Bekijk dit bericht in uw browser