Opdragen Kids

God houdt van kinderen en wij houden van kinderen. We verlangen ernaar dat elk kind zich geliefd voelt, Jezus leert kennen en Gods liefde uitdeelt. Bij Mozaiek0118 dragen we kinderen op binnen onze gemeente. We doen dit omdat we deze nieuwe deeltjes voor willen stellen en welkom willen heten in onze gemeente. Daarnaast willen we een zegen bidden over het leven van het kind en over de opvoeding.

We dragen kinderen op tijdens de samenkomst. Het opdragen zal gedaan worden door een voorganger. Als eerste zal er uitleg worden gegeven over waarom we kinderen opdragen bij Mozaiek0118. Vervolgens zullen de kinderen voorgesteld worden aan de gemeente. Daarna zal er een zegen over het leven van jullie kind en de ouders/opvoeders worden gebeden, terwijl de gemeente een zegenlied zingt. Het is mogelijk om bij dit persoonlijke moment van gebed zelf iemand mee te nemen die voor jullie als gezin bidt. Dit kan je dan aangeven tijdens het voorbereidingsavond. Als je dit niet aangeeft, dan zullen mensen van het ministryteam voor jullie bidden.

Willen jullie je kindje(s) ook graag voorstellen aan de gemeente en samen bidden om een zegen over zijn of haar leven en jullie opvoeding? Laat het ons weten! 

Aanmelden opdragen

Wanneer jullie je kindje(s) hebt opgegeven, wordt er persoonlijk met u contact opgenomen.