Samenkomsten

Mozaiek0118 is een lokale kerk in omgeving Middelburg waar je welkom bent, zoals je bent!

Muziek, gebed en een prikkelende en praktische boodschap
Wij hebben passie voor aanbidding, voor muziek. Muziek (worship) is in onze diensten essentieel. We willen God aanbidden door o.a. lofprijzing. Dit is de reden dat onze samenkomsten beginnen en eindigen met muziek. Maar ook willen we het evangelie met elkaar delen en horen. Onze sprekers willen jou een soms prikkelende, altijd praktische, boodschap meegeven. 

Als je behoefte hebt aan gebed, staat aan het einde van de dienst altijd een team voor je klaar dat met je wil bidden. 

Gezien Mozaiek0118 zich in de opstart-fase bevindt zijn er nog niet elke zondag diensten. Benieuwd of er komende weken / zondag diensten zijn en wie er spreekt? Kijk dan even in onze agenda.

Bekijk agenda


Nieuwsgierig geworden? Kom langs!
Kom je ook eens langs? Wij willen je graag ontmoeten. Als je na een samenkomst vragen hebt of nieuwsgierig bent geworden, kun je in gesprek gaan met iemand van het leiderschapsteam of informatie opvragen bij de informatiebalie. Nog leuker? Trek tijdens de koffie gewoon iemand aan z’n jasje! Want daar is na de dienst gewoon tijd voor. 

Voor kinderen en jongeren is er genoeg te doen. 
Ook voor kids en jongeren is er bij Mozaiek0118 genoeg te doen. In veel diensten is er kidswerk waar jij jezelf of je kids voor kunt opgeven. Dit wordt vermeld in de agenda van de events / samenkomsten.

Vragen?
Heb je vragen of wil je contact met ons? Dat kan altijd via contact@mozaiek0118.nl