Kids

Bij Mozaiek Kids verlangen we ernaar dat elk kind zich geliefd voelt, Jezus leert kennen en Gods liefde gaat uitdelen. Vanuit deze visie willen we alle kinderen een toffe Mozaiektijd geven en hen in die tijd helpen om Jezus te leren kennen. Mozaiek Kids is een plek voor plezier, verhalen, muziek en gebed! Een plek waar elk kind zich gezien en geliefd voelt.

Hoe gaat dat praktisch in zijn werk?
Tien minuten voorafgaand aan de dienst, vanaf 9.50 uur, zijn de kinderen welkom in onze verschillende groepen. We vinden de veiligheid van onze kinderen belangrijk, daarom registreren wij alle kinderen bij binnenkomst. We werken nu nog met een handmatige registratie bij check-in. De kinderen krijgen een sticker met hun naam erop. Deze plakken we op de kleding van het kind. Wanneer de kinderen in de crèche ook een tas bij zich hebben, plakken we op de tas ook een sticker.

Om het inchecken goed te laten verlopen, vragen we ouders om hun gegevens van te voren te registreren en te zorgen dat de gegevens op de lijst up to date zijn. We vinden het belangrijk om de ouders tijdens de dienst middels hun telefoon te kunnen bereiken wanneer hun kind zich bijvoorbeeld niet op zijn of haar gemak voelt of in geval van nood.

Na afloop van de dienst worden de kinderen door hun eigen ouder(s) opgehaald.