Love2Meet

Mozaiek0118 is een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de mensenmassa op zondag. Dat is een van de redenen dat we ook in kleinere groepen samenkomen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-groepen.

Love2Meet-groepen bestaan in alle soorten, vormen, maten en kleuren. Zo zijn er groepen voor sporters, bikers, kookliefhebbers, jonge koppels, senioren, ondernemers, mannengroepen en ga zo maar door. Ook de inhoud van de groep bepaal je helemaal zelf. Zo kun je bijvoorbeeld zelf besluiten om met elkaar een studie-onderwerp te behandelen, om lekker met elkaar te gaan sporten of je favoriete serie samen kijken. Alles mag. Het gaat bij Love2Meet dus om verbinding. Ons doel is dat iedereen het gevoel van 'erbij horen' ervaart en zich gezien en geliefd weet! Niet alleen door onze Vader, maar ook door elkaar. Mozaiek0118 faciliteert de omgeving waar je je informatie kwijt kunt en waar alle gegevens van de leden bij elkaar staan. Via het platform kun je elkaar ook berichten sturen en documenten delen. Wil je samen duiken in een thema en hiervoor (studie)materiaal gebruiken? Dan regel je dit samen. 

Heb je vragen of suggesties over de mogelijkheden van Love2Meet, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek.nl.

Hieronder vind je een aantal categorieën voor de Love2Meet-groepen van Mozaiek0118. Als je hierop klikt zie je een overzicht van de groepen. Klik je vervolgens op een groep dan vind je daarover meer informatie en kan je jezelf aanmelden. We zijn benieuwd of jij een plekje vind bij een van de L2M groepen. En... zo niet, dan start je er toch zelf eentje? 

Wil je zelf een groep starten dan kan dat natuurlijk ook. Iedere nieuwe groep maakt ook dit kunstwerk mooier en daar wordt iedereen enthousiast van! Klik op de categorie waar jouw groep onder zou vallen en klik dan op de link aanmelden nieuwe L2M-groep. Nadat je het formulier hebt verstuurd maken wij een groep aan en nemen contact met je op.

Love2Meet is bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en beter te leren kennen. Enjoy!

Heb je al gebruikersnaam en wachtwoord voor Mijn Mozaiek? Log dan eerst in. Klik hier om in te loggen. Dit geeft meer (navigatie)mogelijkheden.

Categorie
Dag
Frequentie
Locatie
Maximaal aantal leden
Maximaal aantallen delen
Ruimte
Samenstelling