Alpha bij Mozaiek0118

Ben je op zoek naar de zin van je leven? Vraag je je soms af of er meer is tussen hemel en aarde? Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, fysiek of online? En houd je van een goed gesprek? Of wil je je gewoon eens verdiepen in het christelijk geloof? Dan is een Alpha cursus iets voor jou!

Op een ontspannen manier ontdekken wat het christelijk geloof inhoud, dat is Alpha. Op de Alpha ontmoet je heel verschillende mensen. Iedereen heeft zo zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. Tijdens de bijeenkomsten wordt op een leuke en eigentijdse manier de basis van het christelijk geloof besproken.

Voor het najaar van 2022 denken we aan het faciliteren van de Alpha-cursus. Alpha is een hulpmiddel voor de lokale kerk om samen met anderen over het christelijk geloof in gesprek te gaan. De cursus is overal ter wereld hetzelfde en wordt gegeven in alle denominaties van de kerk. Wereldwijd hebben miljoenen mensen Alpha gevolgd. De cursus wordt in meer dan honderd landen en talen gegeven. Als Mozaiek (0118) voelen we ons erg betrokken op Alpha. 

We willen jou van harte uitnodigen om je aan te melden. Op basis van de aanmeldingen kijken we of we een nieuwe groep vormen of aanhaken bij een van de Alpha’s die er reeds zijn. Ook wanneer jij buiten 0118 (omgeving Middelburg) woont willen je aanmoedigen om je aan te melden.

Aanmelden als deelnemer van de Alpha-cursus

Aanmelden als Alpha-leider

Ook voor Alpha-leiders hebben we een uitnodiging. Wil jij graag een Alpha-groep starten en leiden, of doe je dit wellicht al jaren? Laat het ons weten. We willen graag een goede inventarisatie maken van mensen die een hart hebben voor Alpha en anderen willen meenemen in ons geloof in Jezus Christus.

Aanmelden als gespreksleider?  Mail naar grow@mozaiek0118.nl