Vacature tweede voorganger Mozaiek0118

Mozaiek0118 staat voor meervoudig leiderschap! Dat betekent dat naast Melvin Blankenstijn er nog iemand toegevoegd zal worden aan het voorgangersteam.

Dit bericht is geplaatst op 14-12-2022

Beste broers en zussen van Mozaiek0118. Graag nemen we jullie mee in de ontwikkelingen binnen het leiderschap van Mozaiek0118. Zoals jullie weten staat Mozaiek voor meervoudig leiderschap. Dat betekent dat naast Melvin Blankenstijn, voorganger vanaf februari 2022, er nog iemand toegevoegd zal worden aan het voorgangersteam. Dit zal iemand moeten zijn die complementair is aan Melvin. Iemand die Melvin aanvult en vice versa.

De afgelopen maanden zijn er verschillende gesprekken geweest, maar tot op heden hebben we nog geen geschikte kandidaat gevonden voor de rol als voorganger. We willen niet te lang wachten met een tweede voorganger en daarom hebben we met elkaar besloten om een vacature te plaatsen waar kandidaten op kunnen reageren. Het is voor Mozaiek0118 een spannend proces. Maar ook een mooi proces. We willen jullie vragen hiervoor te bidden. Laten we bidden dat God Mozaiek0118 zal verrassen met een geschikte kandidaat die samen met Melvin en het co√∂rdinatorenteam leiding mag gaan geven aan de gemeente.

Bekijk vacature