Kennismaken met Melvin Blankenstijn | voorganger Mozaiek0118

Het voelt als een enorm voorrecht om voorganger te mogen worden van Mozaiek0118!

Dit bericht is geplaatst op 14-10-2022

Ik ben Melvin Blankenstijn, man van Joëlle en trotse papa van Seth. Wij wonen met veel plezier in Goes. We houden ervan om het leven te delen met vrienden en kunnen ons geen leven voorstellen zonder muziek. Ik heb Jezus lief en ben gek op Zijn kerk.

De afgelopen (bijna) 10 jaar ben ik actief geweest als strateeg binnen en eigenaar van een marketingbureau in Zeeland. Een mooie tijd, waarvoor ik dankbaar ben en die mij gevormd heeft. Ik geniet ervan om vanuit enthousiasme en overtuiging te bouwen aan iets (nieuws) en krijg energie van ontwikkeling. Vanaf het begin van Mozaiek0118 zijn Joëlle en ik betrokken. Wat een feest.

In dit proces heb ik God opnieuw leren kennen als een Waarmaker van Zijn woorden en beloften. In mijn rol als voorganger wil ik de gemeente dienen en mijzelf in zetten om mensen én de kerk te laten bloeien. Ik geloof dat onze God zelf Zijn kerk bouwt, en ons uitnodigt mee te werken aan dit grote plan. Jezus is de Hoeksteen van onze gemeente waarop we elkaar (steeds opnieuw) willen wijzen. In Zijn bloed en in Zijn opstanding mogen we weten dat we een levende Kerk zijn. Aan Hem alle eer. Ik bid dat we als gemeente een beweging van Liefde, Hoop en Herstel zijn voor elkaar én onze omgeving.

Spirit lead us now as one, set Your Church on fire again. (Martin Smith)