Melvin Blankenstijn voorganger Mozaiek0118 per 1 februari 2023

Dankbaar nieuws rondom het voorgangersteam van Mozaiek0118!

Dit bericht is geplaatst op 14-10-2022

Graag willen we jou informeren over een belangrijke stap in de ontwikkeling van Mozaiek0118: per 1 februari 2023 start Melvin Blankenstijn als voorganger van Mozaiek0118. We zijn enorm dankbaar dat Melvin deze stap wil zetten. Afgelopen half jaar zijn er diverse, intensieve gesprekken geweest met Melvin en Joëlle, en in die gesprekken is de overtuiging gegroeid dat Melvin deze stap kan gaan zetten. Een overtuiging die niet alleen bij Mozaiek is gegroeid, maar ook bij hen zelf. De keuze om deze stap te zetten is ook voor hen zelf een mooi maar ook spannend proces geweest. Melvin en Joëlle hebben al jaren een diepe liefde voor Jezus en Zijn kerk, en zijn vanaf het eerste moment betrokken bij de opstart van Mozaiek0118.

Op dit moment is Melvin deel van het interim leidersteam (ILT). We zien in Melvin een gemeenteleider die investeert in verbinding, en creatief en ondernemend is. Hij is analytisch, houdt van pionieren en wil niets liever dan dat er in Zeeland een kerk groeit waar iedereen zich welkom weet.

Met deze stap is het begin van het voorgangersteam in Mozaiek0118 een feit. Uiteraard gaan we verder op zoek naar een tweede voorganger die samen met Melvin leiding kan gaan geven aan Mozaiek0118. We willen je vragen om dit proces ook biddend te steunen. Melvin komt voor 3 dagen per week (0,6 fte) in dienst.

Namens het interim leiderschapsteam Mozaiek0118

Roel Kosters, Fiona Kosters, Frank van Netten, Lennard de Rijke, Judith Roelofse, Jorick Vos en Johan Ravesloot